fbpx
+420 604 204 889 info@klckrystof.cz

DOVOLTE nám objevovat svět…

… společně s vašimi dětmi v našich školkách. Nabízíme jim pomocnou ruku, aby postupně dokázaly vše samy.

Samozřejmostí u nás je:
* bezpečná a otevřená náruč
* výlučně anglicky hovořícími lektory
* úspěch v dalším vzdělávání
* řada sportovních aktivit (cyklistika, plavání, bruslení, lyžování)
* zajímavé a tvořivé odpolední kroužky

Školka Kryštof není anonymní řetězec institucí schovávajících se za líbivou image. Jádrem naší školky jsou skuteční lidé, kteří milují děti. Celý personál, od učitelek až po vedení, se každý den snaží o to, aby se každému dítěti dostalo maximální pozornosti (max 6 dětí na učitele/učitelku). To, že máme výborné know-how pro práci s dětmi, nejlépe dokládají úspěchy našich absolventů. U těch totiž není neobvyklé, že například již v patnácti letech úspěšně složí zkoušky CAE. Certifikát CAE je o stupeň nadřazený už tak ceněnému FCE.

1. Cizí jazyky výlučně s rodilými mluvčími

Jsme pyšní na to, že naše školka má tým certifikovaných lektorů z nejrůznějších koutů světa. Jejich celodenní přítomnost přináší výsledky ve velmi krátkém čase (efekt tzv. imerze do jazyka).

2. Osobní a přátelský přístup

Školka Kryštof není anonymní řetězec institucí schovávajících se za líbivou image. Jádrem naší školky jsou skuteční lidé, kteří milují děti. Celý personál, od učitelek až po vedení, se každý den snaží o to, aby se každému dítěti dostalo maximální pozornosti (max 6 dětí na učitele/učitelku).

3. Skvělé úspěchy absolventů

To, že máme výborné know-how pro práci s dětmi, nejlépe dokládají úspěchy našich absolventů. U těch totiž není neobvyklé, že například již v patnácti letech úspěšně složí zkoušky CAE. Certifikát CAE je o stupeň nadřazený už tak ceněnému FCE.

,,Jedině děti vědí, co hledají.“
Saint Antoine De Exupéry

… tak se s nimi k nám přijďte podívat, u nás to jistě najdou :).

přihláška_školka_21-22

 

Anglická školka Kryštof

Kryštof
Club Junior

 

KLC
pro dospělé